söndag 9 maj 2010

Bilar

Äntligen har en ful bil försvunnit från uppfarten. Min gamla Laguna rullade nyss härifrån och vi är 5000 kronor rikare. Jonte har dock redan bestämt vad pengarna ska investeras i, tydligen behöver han nya däck till Pajeron. Men jag är nöjd ändå, för jag ska få ett par nya skor, igen. Undrar bara om det går att få tag på ett par svarta Converse. De verkar vara slut överallt...



Här är min nya bil och mitt gamla skrälle. Hej då gamling!

3 kommentarer:

Anna sa...

inga svarta på tradera? Där tycker jag det verkar finnas massor..

Sara sa...

Tradera har jag inte ens tänkt på, fast jag vill prova först. Min kära syster sa att Converse är stora i storlekarna och jag hoppas att kunna ha ett par i juniorsize och spara lite pengar.

Sofia sa...

Hur går det med skojakten? Var inne på Stadiums nätshop och visst hade du rätt, de svarta Conversen var slut i alla "vanliga" storlekar. Dock verkade de ju finnas i storlek 34 och 35 i både stan och Ingelsta så då kan du ju åka dit och prova. Converse är stora i storlekarna, jag har haft 35 i båda mina senaste par, så du borde ju nästan ha 34. De är ju dock inte världens skönaste skor när de är nya och formar sig ganska rejält efter foten, så tänk på det så du inte köper ett par som blir för stora. Som jag sa i söndags, så gav jag ju Elin ett par som jag hade köpt för de blev för stora. Tror visserligen att det var ett par 36,5:or och i vanliga fall har jag 36 men en halvstorlek här eller där brukar ju inte spela så stor roll.