måndag 15 augusti 2011

Tapeter

Lina ska snart få flytta in i ett nytt rum. Mitt älskade, men i princip oanvända kontor, ska bli ett flickrum. Vår plan var att ta hit en målare för att tapetsera om rummet åt oss. Den tapet som sitter nu har lite struktur och det blir nog inte så bra att varken måla eller tapetsera rakt över. Så därför, en fackman.

Men nu har min käre make ångrat sig och påstår att han själv ska tapetsera väggarna i Linas rum. Och tapetsera är en sådan aktivitet som tar fram Jontes allra mörkaste sidor. Detta arbete ska också ske med en ganska så nykläckt bebis och två busungar till storasyskon på andra sidan väggen. Dömt att misslyckas, säger jag, men har faktiskt hittat ett förslag på tapet till rummet. På Rusta.


Bara 169 kronor/rulle. Jag kan bara gissa hur många rullar det kommer att gå åt när Jonte får tokspelet och börjar riva ner tapeten.

3 kommentarer:

Sofia sa...

Ni får väl be vår far om hjälp, både han och mamma är ju faktiskt grymma på att tapetsera. Sedan är det en annan femma om hon (läs Sofia) räknat fel på tapetåtgång så det saknas en 65 cm på sista våden. Men hey, där står ju en garderob så det syns ju inte!

Elin sa...

Jättefina tapeter! Det blir nog häftigt i lill-tjejens rum. Kul att prata med dig idag..det var ju jättelänge sen. Vi får försöka ses nåt snart..säg till när ni har tid!

Mormor sa...

Det blir nog jättesnyggt när det blir klart. På tal om det så är det ingen hit att tapetsera med struktur under. "Vår" målare spacklade väggarna först med något specialspackel.