onsdag 20 juli 2011

Äventyr

Idag har vi varit ute på äventyr, jag och Marcus. Morfar ringde på morgonen och frågade om vi ville följa med till Harstena. Var Harstena låg hade jag ingen aning om, men självklart skulle vi följa med. Med på trippen var också Elin, Nichlas och kusin Lucas.

Macke var mycket laddad inför att få åka båt för första gången. Han hade också packat med sig sin nya håv, för att kunna fånga fiskar som vi skulle grilla.

Inga fiskar att grilla blev det, men Macke var nöjd ändå. Två fiskar i håven, en halvdöd och en heldöd.



Efter att ha strosat runt lite bland de karga skärgårdsklipporna som morfar älskar och jag inte riktigt förstår mig på, begav vi oss till restaurangen för att inta lite föda. Pannkakor i mitt och Marcus fall. Burgare i de andras fall. Lucas fick inte så mycket att äta förutom medhavd frukt, eftersom personalen inte kunde svara på huruvida det var mjölk eller ägg i maten de serverade.

Mätta och belåtna var det dags att bege sig tillbaka till båten och åka mot Tyrislöt. Marcus spanade på segelbåtar och sälar, även om han var övertygad om att kaptenen ljög när han sa att det fanns sälar i vattnet.


En trött Marcus somnade i bilen på väg hem.

Inga kommentarer: