måndag 18 januari 2010

Bokstäver

Med båda barnen på dagis har jag äntligen haft tid och ork att installera och testa min nya studentpryl. Eller jag kanske ska säga leksak?

På Clas Ohlson har jag köpt denna pennscanner. Jag har velat ha en sådan i många år och nu är den äntligen min. Först är texten i en bok och sedan, abrakadabra, är den i datorn. Teknikens under.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Sara,jag följer flitigt din blogg kul o följa en helt vanlig ovanlig mamma tycker jag! Vet att Fatima också är en hängiven läsare. Du är ju så hemmlig jag o Fatima är så nyfikna på vad du ska läsa?
Har vi missat nått inlägg eller är du hemmlig?
Fatima o jag är arbetskamrater än, fast på mogård. Där jobbar vi med dövblinda. Så jag har hoppat at lärarprogramet *bästa jag gjort*:)
Ha det bra och lycka till med plugget!

Sara sa...

Ja, jag har inte riktigt lyckats lämna barnomsorgen. Jag ska läsa en breddning/specialisering som gör att jag även blir förskollärare och inte bara lärare. Det är bara en termin, sedan hoppas jag på jobb. Vad kul att du jobbar med Fatima och att du gör något som du gillar. Själv gillar jag ju bäst att vara ledig, men tyvärr kommer jag aldrig att bli lyxhustru, om jag inte byter ut Jonte, och det vill jag ju inte. Ha det så bra och hälsa Fatima!